Članek
Jutri, 21. 2. 2023, se družimo na prvem brezplačnem spletnem srečanju v seriji Praksalnica: ABC Trajnosti!

Dogodek organiziramo v sodelovanju z Sekcijo za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Objavljeno Feb 20, 2023

Tema našega srečanja so nadvse pomembni razlogi za trajnostno pot, kaj sploh je trajnost, izvedeli pa bomo tudi kaj vse obsega z njo povezano delovanje.

Z nami bo Erato Panayiotou, vodja v oddelku ESG Consulting pri PwC Slovenija, pooblaščena okoljevarstvenica (CEnv SocEnv) ter pooblaščena upraviteljica virov in odpadkov (CRWM MCIWM) z več kot sedmimi leti izkušenj na področju trajnostnega razvoja v Združenem kraljestvu in Sloveniji.

O razlogih za začetek trajnostne poti pa bo govorila tudi Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarna Laško Union, pridružila se nam bosta tudi Nataša Teraž Krois, vodja razvoja in trajnosti Lumar hiše ter Boštjan Kralj, vodja tržnega komuniciranja, Lumar hiše.

Pogovor bo vodila vodja Sekcije za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije, Alenka Vidic, direktorica komunikacijske skupine o28.

Vljudno vabljeni vsi, ne glede na vaše področje delovanja ali sektorja, ki želite trajnostno strategijo vašega podjetja dvigniti na višji nivo. 💚

Prijave zbiramo tukaj.

Kdaj? Torek, 21. 1. 2023, ob 9. uri.

Kje? ZOOM

#dogodki