Članek
Uspešno izpeljan tretji dogodek ABC trajnosti - Zeleno zavajanje!
Objavljeno Oct 20, 2023

Iskrena hvala vsem, ki ste se nam pridružili na tretji PRaksalnici: ABC trajnosti, ki smo ga organizirali v sodelovanju s Sekcijo za razvoj družbene odgovornosti in nevladne organizacije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. 💚

Mag. Špela Kržišnik Mesarić, vodja marketinga ter odnosov z javnostmi v združenju CER, nam je predstavila kaj izraz »greenwashing« ali zeleno zavajanje sploh je, zakaj je pomembno, da se takšnemu poslovanju izognemo.

Tina Cipot, predsednica Slovenskega društva za odnose z javnostmi in vodja korporativnega komuniciranja v Lidlu Slovenija, je z nami delila zakaj smo komunikatorji soodgovorni pri ohranjanju integritete v podjetju in kakšna je vloga trajnostnega komunikatorja.

Teodor Prosen, vodja trajnostnega poslovanja in poslovne odličnosti v Telekom Slovenija, d. d., pa nam je predstavil prakso in aktivnosti v povezavi s trajnostjo v podjetju Telekom Slovenija in kako so razvili celoten nabor rešitev.

Hvala tudi MeetPointu za tehnično podporo dogodka.

ABC trajnosti bo kmalu ponovno z vami, kaj bo tema četrtega spletnega dogodka in kdo vse se nam bo pridružil, pa boste pravočasno izvedeli preko naših kanalov.

#dogodki #domačeprakse